Un român, numit vicepreședinte al unui fond de investiții de 3,7 miliarde de dolari

Avantis Investors, un fond de investiții de 3,7 miliarde de dolari, din SUA, parte din managerul global de active American Century Investments, l-a numit pe Olivian Pitiș în rolul de vicepreședinte, director de relații și specialist în investiții.

Înainte de a se alătura Avantis Investors, Olivian Pitiș a fost consilier principal la Dowling & Yahnke, unde a fost responsabil pentru consilierea clienților cu privire la un spectru larg de probleme de gestionare a averii, inclusiv managementul investițiilor, planificarea financiară, planificarea impozitelor, filantropia și transferurile intergeneraționale de avere. A fost și membru cu drept de vot al Comitetului pentru investiții.

Licențiat în inginerie la Universitatea Transilvania din Brașov, Olivian Pitiș deține un master în domeniul silviculturii de la Universitatea de Stat din Louisiana și un masterat în administrarea afacerilor în finanțe și antreprenoriat de la UCLA Anderson School of Management. Este certificat CFA și deține acreditări CFP (Certified Financial Planner) și AIFA (The Association of Insurance and Financial Analysts).

Înființat în 1958, American Century Investments este un manager de active axat pe furnizarea de rezultate de investiții și construirea de relații pe termen lung cu clienții. În același timp, sprijină proiecte de cercetare ce pot îmbunătăți sănătatea umană. Cei 1.400 de angajați deservesc profesioniști în investiții, instituții, corporații și investitori individuali din birourile din New York, Londra, Hong Kong, Frankfurt, Sydney, Mountain View și Kansas City.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, din centrul Capitalei, atrage doi noi chiriași

Articolul următor

Mercedes-Benz a inaugurat un nou centru logistic în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share