Metallica donează 250.000 de euro pentru primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România

Fundația All Within My Hands, fondată de Metallica, a anunțat, ieri, o donație de 250.000 de euro, pentru inițiativa Asociației Dăruiește Viață, #NoiFacemUnSpital.

Alături de propria contribuție, de 50.000 de euro, trupa americană a direcționat 200.000 de euro, contravaloarea pachetului de sponsor principal al concertului din București, asigurată de Mastercard și BCR.

Inspirată de donația Mastercard, de un milion de euro, contribuția trupei se va adăuga la fondurile destinate dotării primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România cu cele mai noi tehnologii și echipamente medicale. “Donația membrilor trupei Metallica are o semnificație specială pentru proiectul nostru. Pe de o parte, muzica lor inspiră milioane de români și, în același timp, mulți dintre ei sunt inspirați să contribuie la înființarea spitalului, pentru a le oferi copiilor bolnavi de cancer o șansă la viață. Donația Mastercard a motivat Metallica să adere la cauza noastră”, spune Carmen Uscatu, președintele Asociației Dăruiește Viață.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu aproape 40 de ani de existență, Metallica este una dintre cele mai de succes trupe comerciale din toate timpurile, cu nouă trofee Grammy în palmares, din 23 de nominalizări.

Articole din aceeași categorie
Citește

Fetele de aur

Echipa de Fed Cup a României și-a egalat, ieri, cea mai bună performanță din istorie, semifinala din 1973,…
Total
0
Share