Microsoft România are un nou General Manager

De luna aceasta, Violeta Luca conduce operațiunile Microsoft din România.

Violeta Luca s-a alăturat Microsoft România, pentru prima dată, în februarie 2015, ca Head of Strategy, pentru a conduce și coordona strategia locală de transformare a companiei, și a preluat apoi responsabilitățile de Marketing & Operations Director, până în februarie 2017. A avut roluri de manager și în companiile Whirlpool, Flanco, eMag și Metro Cash&Carry, unde a fost membru al Consiliului de Administrație, timp de aproape doi ani.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București și a numeroase cursuri de management, Violeta Luca are o experiență de peste 17 ani în domeniile IT și retail. “Consider că, în momentul de față, tehnologia este, mai mult ca oricând, soluția ce susține evoluția în toate domeniile, fie că vorbim de economie, societate sau cultură. Microsoft și-a asumat rolul de facilitator al dezvoltării, iar România, cu tradiția pe care o are în domeniul IT, are toate premisele să amplifice impactul tehnologiei în plan local și global. Îmi doresc ca împreună cu echipa și cu partenerii Microsoft să susținem, prin tehnologii accesibile, scalabile, care pot fi personalizate, parcursurile de digitalizare pentru un număr cât mai mare de organizații de pe piața românească, în sectorul public și privat”, declară noul General Manager al Microsoft România.

Violeta Luca va vorbi, mâine, în deschiderea celei de-a șasea ediții Microsoft Business Summit, unde experți și lideri din domeniul de business vor discuta despre transformările și provocările acestui sector, prin prisma influenței tehnologiei.

Microsoft a deschis primul birou în România în 1996 și este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața soluțiilor software și cloud globală și locală, cu peste 1.700 de angajați în București și Timișoara. Este și principalul hub de suport tehnologic al regiunii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share