Mihaela Buzărnescu, a doua jucătoare de tenis din România între primele 20 din lume

De astăzi, România are încă o jucătoare de tenis între primele 20 din lume. După două finale pierdute, în acest an, la Hobart şi Praga, Mihaela Buzărnescu a câştigat primul trofeu din carieră, după ce a învins-o, cu 6-1, 6-0, pe grecoaica Maria Sakkari, în finala turneului de categorie Premier de la San Jose.

“În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel. Îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor. Este ceva extraordinar pentru mine”, a spus Mihaela Buzărnescu, la festivitatea de premiere.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La 30 de ani, Mihaela Buzărnescu devine a doua jucătoare din România care pătrunde în Top 20, în ultimii peste 20 de ani, după Simona Halep, şi tot a doua româncă învingătoare într-un turneu Premier, în acest deceniu, după actualul lider WTA. De-a lungul timpului, tenisul românesc a avut patru jucătoare între cele mai bune 20 din lume: Simona Halep (loc 1 WTA), Irina Spîrlea (7 WTA), Virginia Ruzici (8 WTA) şi Ruxandra Dragomir (15 WTA).

Articolul anterior

Călin Brad (OSF Global): "Am început să lucrez în HR dintr-o întâmplare, dar acum nu mă văd făcând altceva"

Articolul următor

Antreprenorul Dragoş Irimescu investeşte 1,8 milioane euro într-o fabrică de prelucrare a pietrei naturale

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share