Moncler extinde fabrica din România, își mărește echipa și construiește o grădiniță pentru copiii angajaților

Prezentă ȋn Romania din 2015, Moncler Industries Yield extinde fabrica din Bacău și aduce noi oportunități de angajare în zonă.

Noua clădire se va întinde pe 8.000 mp și va include un nou spațiu de producție, dotat cu tehnologii de ultimă generație, și un centru de cercetare și dezvoltare, care va continua să dezvolte tehnici inovatoare de produs. Construcția va fi finalizată în 2022. Va fi o clădire sustenabilă, de ultimă generație, conformă cu unul dintre cele mai recunoscute sisteme de certificare de mediu.

Moncler a decis să construiască și o grădiniță pentru copiii angajaților. Aceasta va fi destinată copiilor între trei și șase ani și va fi prima grădiniță privată, operată de o companie din județul Bacău. Va implementa o metodă de educație inovatoare, recunoscută la nivel mondial, bazată pe învățarea experiențială, și va cultiva un mediu ce încurajează potențialul copiilor prin interacțiune, autonomie, explorare și comunicare.

De când Moncler și-a început operațiunile directe în România, în 2015, fabrica a evoluat constant și a devenit un reper în materie de calitate și inovație și una dintre ele mai avansate fabrici din punct de vedere tehnologic din Europa. Una dintre cele mai mari fabrici din zonă, Moncler nu se rezumă la fabricarea celebrelor sale geci de puf, ci a devenit un angajator-cheie în regiune și oferă locuri de muncă pentru mai mult de 1.100 de oameni.

Atragerea, recrutarea și dezvoltarea telentelor este o prioritate-cheie pentru companie, care susține creșterea profesională și dezvoltarea competențelor angajaților prin programe dedicate de training și un mediu dinamic. Moncler Industries Yield le oferă copiilor angajaților șansa de a face programe de stagiatură pe timp de vară și cultivă astfel o pasiune pentru industria textilă în reprezentanții generației viitoare.

Compania le oferă angajaților beneficii precum tichete de masă, controale și investigaţii medicale periodice, transport la și de la fabrică, consultații anuale oftalmologice și vouchere Back to School, pentru a sprijini nevoile educaționale ale copiilor.

În perioada următoare,Moncler își propune să angajeze:

  • Proaspăt-absolvenți, de preferat cu diplomă în domeniul textilelor
  • Operatori confecționeri calificați în domeniu sau persoane dornice să învețe utilizarea maşinilor de cusut
  • Tehnologi de linie cu experiență în programare și producție
  • Tehnicieni cu experiență în programarea, lansarea și urmărirea producției
  • Specialiști în confecționare prototipuri, cu experiență în ȋmbrăcăminte de exterior
  • Noi absolvenți ȋn proiectare tipare ȋmbrăcăminte
  • Tehnicieni de calitate, pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate ale companiei de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Candidații trebuie să fie din Bacău sau dintr-o zonă apropiată. CV-urile pot fi trimise pe adresa de mail info.hr@moncler.com

Articole din aceeași categorie
Total
35
Share