Mondelez are un nou Managing Director pentru România

De luna aceasta, Mateja Podgornik preia funcția de Managing Director România și Slovenia în Mondelez International.

Alexandra Rîștariu, care deținea funcția de Managing Director România, va fi Marketing Director of Bakery and Meals pentru întreaga regiune South Central Europe (SCE), care include 12 piețe: România, Bulgaria, Grecia, țările din Estul Adriaticii și Cipru.

Mateja Podgornik a fost Category Planning & Activation Lead SCE, după o perioadă în care a gestionat activități de achiziție și integrare a companiei Chipita, din funcția de Senior Manager M&A Project, Commercial Planning. Are o experiență extinsă și variată în Mondelēz, companie în care activează de 14 ani.

Alexandra Rîștariu va gestiona activitățile de marketing pentru 11 branduri globale și locale din regiune. Va contribui la dezvoltarea brandurilor în regiune cu viziunea sa strategică, îmbogățită de experiența variată din domeniile Finance, Sales și General Management, din cei 14 ani de când s-a alăturat companiei Mondelez.

Tot din ianuarie, Andreea Bogdan, Marketing Director Bakery & Meals SCE, preia funcția de Category Planning & Activation Director SCE.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share