NTT Data & UBB: 100 de locuri pentru licențiații care vor să se reorienteze spre o carieră în IT

Facultatea de Matematică şi Informatică, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB), cu sprijinul NTT Data România, demarează şi în acest an o nouă serie în cadrul Programului Postuniversitar de Pregătire şi Formare Profesională în Informatică.

Programul este acreditat de Ministerul Educaţiei și reprezintă o oportunitate pentru persoanele ce au obţinut o diplomă de licenţă în orice domeniu şi îşi doresc o reprofilare spre zona de IT & Software. Cei interesaţi au posibilitatea de a începe o pregătire de specialitate în domeniul Informatică, premiza unei posibile viitoare cariere în industria IT. Studenţii vor lua parte la un act de învăţământ de nivel înalt, oferit de Facultatea de Matematică şi Informatică, cu un contact direct cu mediul de business, oferit de NTT Data.

Cursurile vor fi susţinute de cadre didactice din universitate, în amfiteatrele şi laboratoarele pe care NTT Data şi UBB le pun la dispoziţie. Durata unui program de studiu este de doi ani, se va desfăşura pe o structură de patru semestre și costă 2.500 lei/semestru. Planul de învăţământ al Programului Postuniversitar de Pregătire şi Formare Profesională în Informatică este disponibil aici. Pentru sesiunea de admitere iulie 2017 sunt scoase la concurs 100 de locuri. Admiterea constă dintr-un test de gândire logică şi algoritmică. Exemple de probleme pentru acest test sunt disponibile aici. Informaţii suplimentare despre program se pot de obţine la adresa de e-mail postunivinfo@cs.ubbcluj.ro. Înscrierile sunt așteptate între 10 și 27 iulie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share