O companie din România, cu 200 de angajați, trece sub “umbrela” grupului Saint-Gobain

Saint-Gobain a încheiat un acord pentru achiziționarea Grupului Duraziv din România, specializat în producția de adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele şi profile metalice.

Prezentă pe piața materialelor de construcții din România de 18 ani, Duraziv s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, a atins o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro în 2020 și are circa 200 de angajați.

Această achiziție va permite Grupului Saint-Gobain să-și mărească gama de soluții pentru finisaje interioare și exterioare și să-și completeze portofoliul cu o gamă largă de vopsele. În plus, va accelera penetrarea pieței cu soluții premium de izolare termică de tip ETICS pe bază de vată minerală bazaltică și mortare produse local, pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor din România, pentru a contribui la atingerea obiectivului grupului de scădere a amprentei de carbon.

Supusă aprobării autorităților de concurență din România, închiderea tranzacției este preconizată a avea loc în al treilea trimestru al acestui an.

Articolul anterior

Nespresso are un nou Business Executive Officer în România și o nouă strategie de distribuție naţională

Articolul următor

Edenred România are o nouă pagină de Cariere, care aduce la un loc toate joburile disponibile în companie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share