O româncă va conduce business-ul Coca-Cola în Polonia și țările baltice

Din aprilie, Natalia Stroe, actualul Country Manager The Coca-Cola Company în Cehia şi Slovacia, va prelua funcția de director general pentru Polonia și statele baltice, la Coca-Cola Poland Services.

Natalia Stroe are peste 17 ani de experiență în grupul Coca-Cola și a a deținut funcții de conducere în marketing și vânzări, în diferite țări din sud-estul Europei. Din 2019, este Country Manager în Cehia și Slovacia.

În acest moment, 52 la sută dintre funcțiile manageriale din Coca-Cola Poland Services sunt deținute de femei. La Coca-Cola Hellenic Polonia și statele baltice, echipa de conducere, formată din 12 persoane, include cinci femei, care sunt responsabile pentru vânzări, lanțul de aprovizionare, marketing, resurse umane, comunicare și afaceri publice. Fiecare a treia femeie angajată la Coca-Cola Hellenic Polonia deține o funcție managerială.

Business-ul Coca-Cola din Polonia este format din două companii, cu peste 2.000 de angajați: Coca-Cola Poland Services și Coca-Cola HBC Polonia. Coca-Cola Poland Services este o filială The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor de top de băuturi nealcoolice. Coca-Cola Hellenic Poland este o sucursală a Coca-Cola Hellenic Bottling Company, al doilea cel mai mare îmbuteliator al băuturilor The Coca-Cola Company din lume. Din 2012, Coca-Cola a investit 728 milioane zloți (circa 157 de milioane de euro) în Polonia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Atenție la decalaje și nevoile de ajustare: conștientizarea propriilor prejudecăți este primul pas spre domolirea lor

Articolul următor

Continental oferă stagii de practică plătite pentru peste 300 de studenți, pe timpul verii

Articole din aceeași categorie
Total
21
Share