Oana Serafim, directoarea Serviciului în limba română al Radio Europa Liberă, decorată de președintele Moldovei

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a decorat-o pe Oana Serafim, directoarea Serviciului în limba română al Radio Europa Liberă.

În curând, Oana Serafim își încheie mandatul în această funcție, iar Maia Sandu i-a mulțumit pentru consecvența de care a dat dovadă în apărarea drepturilor omului, în consolidarea libertății de expresie și a presei independente din Republica Moldova.

“Echipa de la Chișinău, pe care ați condus-o aproape 20 de ani, s-a afirmat prin profesionalism și corectitudine, și a fost mereu în mijlocul evenimentelor, alături de oameni. Avem nevoie în continuare de un asemenea jurnalism – serios, analitic, responsabil. Acesta este instrumentul care ne ajută să apărăm democrația”, a spus președintele Republicii Moldova.

În semn de apreciere pentru munca depusă pentru asigurarea unei informări corecte și echidistante a publicului și pentru susținerea și promovarea constantă, de-a lungul anilor, a valorilor democratice, Oana Serafim a fost decorată cu “Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova.

Articolul anterior

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox are un nou Head of Research

Articolul următor

Nestlé România devine parte din piața South and Eastern Europe, cu Alessandro Zanelli ca Market Head

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share