Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox are un nou Head of Research

Cushman & Wakefield Echinox l-a promovat pe Vlad Săftoiu în rolul de Head of Research.

Vlad Săftoiu va coordona activitatea departamentului de Research al Cushman & Wakefield Echinox și va fi responsabil de realizarea rapoartelor publice privind piața imobiliară și de întocmirea de analize și studii personalizate pentru clienții corporativi și privați ai companiei.

Lucrează la Cushman & Wakefield Echinox din septembrie 2017, iar în martie 2019 a fost numit Research Analyst. Cu o pregătire academică internaţională, licențiat în Relaţii Internaţionale la University of Essex și absolvent al unui Master ȋn Securitate Internaţională, la University of Warwick, Marea Britanie, a avut o contribuţie importantă la studiile şi rapoartele realizate de companie în ultimii patru ani.

“Consider că experiența și cunoștințele acumulate despre piața imobiliară în tot ansamblul ei vor fi esențiale pentru noua poziție pe care o voi ocupa, poziție din care sunt încrezător că, alături de colegii mei, voi putea menține standardul ridicat al produselor de Research pe care le-am livrat în ultimii ani”, declară Vlad Săftoiu, Head of Research, Cushman & Wakefield Echinox.

Departamentul de Research urmăreşte evoluţia pieţei de real estate, interpretează evenimentele importante şi anticipează tendinţele din domeniu. Nivelul de acurateţe şi profunzimea unui studiu – datele elementare de piaţă (chiriile, randamentele, stocul sau volumul de tranzacţii), alături de indicatorii macroeconomici şi demografici, sunt esenţiale şi pot face diferenţa ȋn procesul de fundamentare a unei investiții imobiliare. Echipa oferă un real suport atât pentru parteneri-investitori, dezvoltatori, chiriaşi şi pentru celelalte departamente ale companiei.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală și activează ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. În ultimii trei ani, Departamentul de Research a realizat peste 40 de rapoarte personalizate pentru investitori locali şi internaţionali, bănci şi instituţii europene.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, are o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori care oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Serviciile principale ale companiei includ consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare.

Articolul anterior

Cum va arăta piața muncii, în 2022: concurență intensă pentru talente, noi beneficii extrasalariale și angajați mai puțini "fideli"

Articolul următor

Oana Serafim, directoarea Serviciului în limba română al Radio Europa Liberă, decorată de președintele Moldovei

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share