Oficial: Cea mai veche companie de curierat din România, preluată de proprietarii rețelelor Regina Maria și Profi

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care ME Partners Courier Investments a preluat Urgent Cargus.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

ME Partners Courier Investments, companie înfiinţată în România, în 2018, face parte din cadrul Grupului Mid Europa şi desfăşoară, în principal, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Este prezentă în România prin reţeaua medicală Regina Maria, lanţul de magazine Profi, Walmark (activă în sectorul comerţului cu suplimente nutritive) şi Waberer`s (în sectorul serviciilor de expediţii mărfuri). 

Urgent Cargus activează în domeniul furnizării de servicii poştale şi curierat expres din România și a fost prima companie locală cu acest profil. Are peste 2.900 de angajați și colaboratori, o flotă formată din peste 2.600 de vehicule de curierat, 14 centre naționale de sortare, 72 centre operaționale, 66 de agenții Urgent Cargus Ship&GO. Expediază peste opt milioane de colete, în fiecare an, și are mai mult de 35.000 de clienți în fiecare lună.

Articolul anterior

Petiție: Medicii cer recunoașterea gărzilor ca vechime în muncă

Articolul următor

Cea mai valoroasă companie înființată de români și-a luat director financiar de la HP, unde a condus 2.200 de angajaţi

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share