Oracle România își deschide porțile pentru școala de vară

Între 21 august și 15 septembrie, studenții și absolvenții care doresc să afle cum este să lucrezi cu una dintre cele mai mari companii IT din lume sunt așteptați la Oracle Summer School.

Oracle Summer School este un program de carieră adresat studenților în an terminal, masteranzilor sau absolvenților de facultăți cu profil de inginerie, IT, business, științe sociale, limbi străine sau juridic, dornici să își cunoască îndeaproape opțiunile de carieră într-o companie multinațională de IT.

În timpul celor patru săptămâni ale programului, participanții își pot forma o perspectivă asupra activității unor linii principale de business ale companiei Oracle în România: Software Development, servicii financiare, consultanță, operațiuni de business, suport tehnic, vânzări sau comunicare și marketing. Activitățile vor include ateliere de lucru și prezentări, abilități soft și pregătire de specialitate, vizite în mai multe departamente, concursuri și simulări.

Pentru ediția din acest an, a șasea, candidații trebuie să îndeplinească cel puțin una dintre condițiile următoare: să fie “energici, cu atitudine pozitivă, interesați să învețe lucruri noi”, fluenți în engleză și, de preferat, în alte limbi străine, să fi participat la proiecte extra-curriculare (de voluntariat, competiții) sau la activități ale asociațiilor studențești sau ONG-uri, să fi beneficiat de burse sau stagii de practică și să fie pasionați de tehnologie. Înscrierile sunt așteptate aici, până pe 15 iulie. Locurile sunt limitate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share