Banner

Lidl oferă cele mai mari salarii din retail în depozitul ce aprovizionează magazinele din Moldova

3.050 de lei și 3.480 de lei. Acestea sunt salariile pe care Lidl le oferă pentru cele 139 de joburi de lucrător în depozit și stivuitorist. Aceste posturi sunt disponibile la noul depozit Lidl din localitatea Cordun, județul Neamț.

La începutul lui 2019, al cincilea depozit Lidl din România, din apropierea orașului Roman, își va începe activitatea și va aproviziona în jur de 50 de magazine Lidl din Moldova. Acest depozit înseamnă și peste 200 de noi locuri de muncă în zona operativă și în cea administrativă. La ora actuală, sunt disponibile 139 de posturi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Salariile de pornire pe care retailerul le oferă potențialilor angajați sunt de 3.050 de lei brut pentru jobul de lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire și Ieșire marfă) și 3.480 de lei brut pentru cel de stivuitorist. Aceste salarii, cele mai mari din retail, raportat la aceste posturi, vor crește odată cu vechimea în companie. Jobul la depozitul din Cordun presupune și alte beneficii: asigurare de viață, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paște și de Crăciun, și pachete sau vouchere Back to school, pentru colegii care au copii în ciclul școlar primar și gimnazial.

Jobul de lucrător în depozit înseamnă numărarea produselor, transportarea paleților pe benzile de încărcare și descărcare, participarea la realizarea inventarelor și  aplicarea principiilor de igienă. Postul de stivuitorist poate fi obținut doar dacă potențialul angajat deține un atestat ISCIR. Stivuirea și coborârea paleților, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregătire marfă, transportarea produselor sosite în depozit către locurile de depozitare alocate figurează în fișa acestui post.

Pentru a se angaja la depozitul Lidl din Cordun, potențialii angajați trebuie doar să trimită CV-ul la adresa recrutare.roman@lidl.ro, să-l depună la depozitul Lidl din Cordun (E85/DJ 201c, jud. Neamț, România) sau să sune la numărul de telefon 0759 209 991, pentru a obține mai multe detalii. Acestea sunt disponibile și aici.

Retailerul va organiza un eveniment dedicat recrutării, pe 8 și 9 februarie, în incinta noului depozit, de la ora 9. Potențialii angajați pot face programări dacă-și trimit CV-ul la recrutare.roman@lidl.ro sau dacă sună la 0759 209 991.

DESPRE LIDL

Parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și operează în jur de 10.500 de magazine și mai mult de 150 de centre, în 29 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share