Oradea: Dezvoltatorul imobiliar Zacaria extinde parcul industrial pentru un investitor german

Western Industrial Park se extinde cu o hală de peste 6.300 mp, rezervată unei companii germane care își deschide, pentru prima dată, o filială în România.

Viitoarea hală adițională, cu o suprafață de peste 6.300 mp, este contractată de un client strategic care activează în industria componentelor electrice și electronice. Parcul industrial din Oradea va ajunge, în urma acestei construcții, la o suprafață totală de peste 25.000 mp de spații industriale și de birouri. Noua clădire este proiectată și va fi construită în funcție de cerințele clientului și va cuprinde aproximativ 5.000 mp cu destinația producție și depozitare, și 1.300 mp spații de birouri.

Lucrările de construcție au demarat în această toamnă, iar termenul de predare este martie 2018. “Am decis extinderea acestui parc în urma semnării unui contract de închiriere cu un investitor străin, care își deschide pentru prima dată o filială în România. Este o veste foarte bună pentru industria și mediul de afaceri din Oradea. Proiectul este unul de tip build-to-suit, astfel că întreaga facilitate va fi modelată după cerințele și nevoile clientului nostru”, declară Emilia Țepeș, director național de vânzări Zacaria.

Western Industrial Park este localizat în zona industrială de vest a orașului, pe Calea Borșului, la circa nouă kilometri de granița cu Ungaria. Parcul, situat pe o platformă de 50.000 mp, a fost achiziționat în 2013 și este închiriat în proporție de 100 la sută, într-un timp scurt. “Cererea în Oradea pentru spații industriale premium menține un trend ascendent, datorită poziționării strategice, ce oferă acces rapid către Europa Centrală. Ne gândim să extindem portofoliul nostru de investiții în această zonă a țării, în viitorul apropiat”, explică Emilia Țepeș.

Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta, în urmă cu mai bine de 100 de ani, oferă spații industriale la cheie din 2009. Portofoliul companiei cuprinde 300.000 mp de suprafațe pentru închiriere, atât industriale, cât și birouri, în șase orașe din România. Zacaria continuă să-și dezvolte proiectele industriale prin achiziționarea de hale și terenuri în diferite orașe. În ultimul timp, dezvoltatorul imobiliar se concentrează pe proiecte built-to-suit, care oferă soluții personalizate după nevoile fiecărui client, locații strategice și standarde înalte de calitate. Suprafețele modulelor închiriate variază între 400 și 30.000 mp.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share