Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Agenția independentă de comunicare Oxygen își deschide filială la Cluj-Napoca, ca parte a strategiei companiei de a se dezvolta și a fi alături de mediul de afaceri dinamic din zona de nord-vest a țării.

Ruxandra Marin (foto), Senior Partner, parte din echipa Oxygen de la înființarea companiei, va coordona operațiunile locale ale agenției. Companiile medii și mari din Cluj-Napoca vor beneficia atât de consultanță strategică la nivel local, cât și de experiența unei echipe multidisciplinare, care implementează proiecte de comunicare complexe, la nivel național.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oxygen deține know-how extins în industria de comunicare. A lucrat, de-a lungul anilor, cu branduri și companii locale și internaționale, din domenii precum IT&C, real estate, retail, industrie, construcții, servicii financiare, FMCG, industria hotelieră. Oxygen oferă servicii de marketing și consultanță în comunicare, precum managementul reputației, publicitate, comunicare internă, employer branding, social media și digital marketing, comunicare B2B, relații publice, CSR, organizare evenimente, influencer marketing și producție video. Pe plan local, colaborează cu clienți importanți, precum Banca Transilvania și HipMenu.

“Anul acesta, agenția noastră împlinește zece ani de activitate, timp în care ne-am dezvoltat constant, atât în ceea ce privește expertiza și portofoliul de clienți, cât și din punct de vedere al echipei. Pentru a fi mai aproape de clienții noștri, am decis să deschidem filiala Oxygen la Cluj-Napoca, centru de business cu o dezvoltare extrem de dinamică. Dorim să fim parte din acest proces, să contribuim cu toată experiența noastră națională și know-how-ul local, pentru a fi alături de companiile clujene și din zona de nord-vest a țării, care își doresc să implementeze campanii inovatoare de comunicare”, spune Tereza Tranakas, fondator și Managing Partner al agenției Oxygen.

Coordonatoarea filialei locale, Ruxandra Marin, originară din Cluj-Napoca, și-a început cariera în comunicare în urmă cu 15 ani, în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, a gestionat activitatea de comunicare pentru clienți din diverse industrii, în agenția Civitas Global Ketchum.

Oxygen are o echipă de peste 50 de profesioniști. Premiată încă de la începutul activității pentru campaniile sale, deține un portofoliu vast de clienți, precum Olympus Dairy, TotalSoft, Nestlé, Moncler, Luxoft, AD Pharma, Heineken, Banca Transilvania, Betano, Skoda, Garanti Bank, Forever 21, Volvo, Huawei, World Class, Intesa Sanpaolo Bank, Grand Entertainment, PPD Romania, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Acqua Panna, San Pellegrino, Asirom VIG, SPLAT Professional, Batiste, Dr. Hart și Manpower Group.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share