Parteneriat strategic: EXEC-EDU și Arthur Hunt lansează programe integrate pentru creșterea performanței în companii

EXEC-EDU, liderul pieței de executive education, a încheiat un parteneriat strategic cu Arthur Hunt, companie internațională de top în domeniul resurselor umane.

Cele două companii își propun să ofere împreună soluții integrate de dezvoltare organizațională, pentru creșterea performanțelor în companii, pentru a-și consolida pozițiile de lideri de piață în România. În contextul unei piețe ale muncii volatile și semnificativ influențate de pandemie și de conflictul din Ucraina, EXEC-EDU și Arthur Hunt vor acoperi o piaţă mai complexă a serviciilor de HR pentru segmentele de middle și top management, și vor oferi servicii strategice, adaptate nevoilor actuale ale companiilor.

”Pe fondul unui deficit enorm de talente, al noului mod de lucru hibrid și al unui decalaj enorm de competențe în organizații, în special în zona managerială, acest parteneriat strategic este soluția ce vine să creeze rapid soluțiile necesare pentru a răspunde tuturor acestor provocări, într-un mod integrat. Viziunea comună, axată pe comportamente etice, flexibilitate și abordare consultativă, face ca acest parteneriat să vină în mod natural”, declară Oana Scarlat (foto, dreapta), CEO EXEC-EDU.

Conform studiilor derulate de cele două organizaţii, piaţa de training şi cea de recrutare sunt în creştere accelerată, de cel puțin 15 la sută în acest an față de 2019, perioada de dinainte de pandemie.

“Angajații și organizațiile sunt supuși presiunilor multiple date de transformările contextului de business în această era a crizelor: pandemice, energetice, militare. Sunt necesare abordări integrate, noi și pragmatice, care să creeze coeziune și energie la nivelul angajaților și să susțină atingerea obiectivelor de business și de management al schimbării. Vom lansa noi pachete de servicii integrate, adaptate noii paradigme de pe piața muncii, ce duc la creșterea motivării angajaților, eficientizarea muncii și atingerea mai rapidă a rezultatelor țintite”, spune Alina Sirbu (foto, stânga), Partener Arthur Hunt România.

După perioada de restricții, care a limitat companiile în organizarea de cursuri pentru angajați, acestea plănuiesc investiții majore în dezvoltarea echipelor de management. Cererea pentru cursuri sau servicii de coaching 1-1 a crescut cu 70 al sută pentru această vară (iunie-august). Interesul este crescut și pentru cursuri de management şi leadership. Acum sunt organizate de două ori mai multe programe de acest tip decât înainte de pandemie.

Piața programelor de training este estimată la circa 30 milioane de euro, în timp ce piața de executive search este evaluată la peste 15 milioane de euro.

DESPRE EXEC-EDU

Cu o prezență de peste 15 ani, este liderul pieței de executive education, segmentul de top al pieței de training. Are o echipă de peste 40 de traineri și experți și aproape 20.000 de cursanți. Portofoliul său cuprinde circa 70 de programe, iar oferta este structurată pe patru linii principale de activitate: programe de dezvoltare pentru C-level, programe de management, cursuri de specializare în domenii profesionale actuale, de nișă și workshop-uri de wellbeing. Cele patru direcții includ nu numai programe de training, ci și coaching, mentoring, consultanță. În 2019, EXEC-EDU a obținut premiul Gold Award în topul celor mai bune companii locale de training, în urma unei cercetări derulate de Learning Network, la care au participat peste 500 de manageri și specialiști de resurse umane.

DESPRE ARTHUR HUNT

Este una dintre companiile internaționale de top în domeniul consultanței în resurse umane. Prezentă în România din 2006, activează în domeniul Executive Search, consultanță de HR și management eficient al proceselor de schimbare în oganizații medii și de mari dimensiuni. Portofoliul său cuprinde patru zone de acțiune: recrutarea posturilor de management și top management, evaluarea și dezvoltarea angajaților, asistență în procese de transformare și schimbare și optimizarea proceselor și practicilor de resurse umane.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share