Oracle oferă programe gratuite de instruire și certificare pentru Oracle Cloud Infrastructure

Compania Oracle va oferi gratuit, în toată lumea, cursuri de formare și teste de certificare OCI (Oracle Cloud Infrastructure).

Noul program include întregul curriculum de învățare OCI creat de experții Oracle pentru toate nivelurile de calificare și pentru diferite roluri IT. Cursanții au acces la toate cursurile OCI, livrate în format digital, la cerere și disponibile în 13 limbi. Oracle oferă și Oracle Autonomous Database și alte examene de certificare gratuite pentru o perioadă limitată de timp*.

Organizațiile aleg tot mai des să-și ruleze sarcinile de lucru critice pe OCI datorită capacității sale de a rula orice sarcină de lucru în cloud cu o migrare mai rapidă, cu costuri de operare mai mici și pe o platformă mai sigură și disponibilă la nivel global. Pe măsură ce tot mai mulți clienți adoptă OCI, Oracle crește investițiile în programe care oferă asistență clienților și sporesc accesul la cursuri relevante și practice de formare în domeniul cloud, pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune rezultate din Oracle Cloud.

Noul program de formare Oracle le permite oamenilor să dobândească o expertiză valoroasă în domeniul cloud, ce poate fi aplicată în orice industrie și le permite să-și sporească valoarea și să-și dezvolte cariera. Formarea și certificarea gratuite contribuie la extinderea bazinului de talente IT și facilitează achiziționarea sau dezvoltarea profesioniștilor calificați de care companiile au nevoie pentru a se dezvolta și inova rapid.

“În pandemie, am văzut că deficitul de competențe IT a devenit mai mare și mai proeminent ca niciodată, din cauza dependenței noastre sporite de competențele high-tech și cloud. Acest decalaj are un impact nu numai asupra persoanelor aflate în căutarea unei cariere semnificative, ci și asupra companiilor care caută profesioniști calificați. Prin aceste cursuri de formare gratuite, pe ceea ce poate fi numită tehnologia cloud cu cea mai rapidă creștere din industrie, Oracle ajută oamenii să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru o carieră de succes, iar pe clienții noștri să maximizeze mai ușor ca oricând valoarea investiției lor în Oracle Cloud”, declară Damien Carey, vicepreședinte senior, Oracle University.

Noul program Oracle va include:

  • Acces la întregul catalog digital de formare OCI, care include cursuri pentru toate nivelurile și pentru roluri multiple, accesibile oricând și oriunde, disponibile în 13 limbi.
  • Laboratoare practice prin “Oracle Cloud free tier”, care permit practica într-un mediu real
  • O experiență de certificare Oracle completă – de la cursuri de pregătire și examene practice, la testare și acreditare
  • Sesiuni live predate de experți Oracle, care acoperă cele mai bune practici și oferă feedback personalizat
  • Resurse de carieră care vin în sprijinul celor aflați în căutarea unor noi oportunități de angajare

Certificările gratuite OCI, Oracle Autonomous Database și alte certificări vor fi disponibile exclusiv de la Oracle University până la 31 decembrie 2021. Formarea digitală gratuită OCI va fi disponibilă în continuare.  Mai multe despre program pot fi găsite pe pagina de formare și certificare gratuită OCI.

Articolul anterior

Un startup austriac lansează o aplicație mobilă de banking pentru freelancerii români și nevoile lor de business

Articolul următor

Planable își extinde echipele din București și Chișinău

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share