Peste 300 de companii recrutează la Târgul de Cariere, primăvara aceasta

În perioada martie-mai, Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, pregătește șase evenimente dedicate tuturor celor preocupați de domeniul profesional.

Peste 300 de companii din domenii diverse vin să recruteze la evenimentele ce vor avea loc la Brașov (6-7 martie), Sibiu (9-10 martie), Cluj-Napoca (17-18 martie), Iași (20-21 martie), Târgu Mureș (26 martie) și Oradea (9 mai). Pe lângă partea dedicată celor care își caută un loc de muncă, Târgul de Cariere organizează conferințe, workshop-uri și alte activități care să faciliteze interacțiunea dintre companii, potențiali candidați și alți participanți la evenimente.

La fiecare eveniment organizat de Târgul de Cariere participă între 1.200 și 6.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani. Sezonul de toamnă 2019 le-a oferit mii de locuri de muncă celor peste 20.000 participanți în șase orașe. De la ingineri, contabili, designeri sau project manageri și până la lucrători comerciali, mecanici sau stewardese, companiile au recrutat atât oameni cu experiență și studii de specialitate, cât și personal necalificat sau tineri fără experiență. În cinci dintre aceste locații, Târgul de Cariere a implementat și conceptul Digital Crusade, cea mai vastă rețea de evenimente de esports din România. Acest concept va fi extins și în sezonul de primăvară 2020. 

Credem că te-ar interesa și: Scrisoare deschisă recrutorilor

În plus, la Cluj-Napoca va avea loc o nouă ediție a conferințelor  I ❤ Job, desfășurată în paralel cu partea de recrutare. Pe parcursul a două zile de eveniment, vor avea loc sesiuni de training și discursuri ale unor speakeri motivaționali, pentru perfecționarea abilităților candidaților și pentru motivarea lor. Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței I ❤ Job Academy se numără și Irina Rimes, cântăreață și cel mai tânăr jurat la Vocea României. 

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Accesul la evenimentele organizate de Târgul de Cariere se face pe baza aplicației eJobs. Procesul de recrutare este astfel mai rapid și mai eficient. Cei interesați de găsirea locului de muncă potrivit pot aplica cu CV-ul digitalizat, prin aplicația gratuită, iar companiile prezente pot scana CV-urile electronice, printate sub forma unui QR code, cu ajutorul unei alte aplicații, numite CV2GO. 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj-Napoca, și a oferit, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna), au rolul de a aduce împreună companii și participanți, astfel încât interacțiunea directă să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 300 companii și peste 20.000 candidați cu potențial.

Articolul anterior

MOL devine partener al Universității Babeș-Bolyai: burse de 1.000 de euro, competiții pentru studenți și investiții în infrastructură

Articolul următor

Cel mai extins parc de birouri din România, aproape de inaugurare. Unicredit Services și două companii din grupul Allianz își mută sediile aici

Articole din aceeași categorie
Total
10
Share