ANOFM organizează, luna aceasta, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, la nivel naţional, în 20 mai.

Evenimentul se va desfăşura la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, și va oferi posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, pentru a recruta şi pentru a selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă, pentru confirmarea participării la eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.

Locaţiile de desfăşurare a bursei, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori şi alte detalii vor fi publicate pe site-urile agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă şi pe site-ul anofm.ro. Participarea la eveniment este gratuită.

Articolul anterior

Proprietarul brandului Napolact a creat 40 de locuri de muncă noi în fabrica din Cluj, după ce investit 3 milioane de euro într-o linie de producţie

Articolul următor

FREE NOW vrea să crească ponderea femeilor-manager la 43%, până în 2023. Acum, un manager din trei este femeie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share