Platforma de management educațional Adservio atrage o investiție de două milioane de euro

Catalyst România Fund II, unul dintre cele mai importante fonduri de tip venture capital din regiune, sprijină demersul de scalare a platformei educaționale Adservio în Europa printr-o investiție de două milioane de euro. Investiția va susține extinderea pe piața locală și internațională, creșterea portofoliului de clienți și parteneri și dezvoltarea unor noi funcționalități.

Înființată de Alexandru Holicov, Adservio are o experiență de 14 ani pe piața tehnologiilor pentru educație. Sprijină peste 1.000 de școli în transformarea digitală a proceselor educaționale și de management și oferă un instrument modern de lucru în ajutorul elevilor și profesorilor.

Dacă acum 14 ani catalogul digital Adservio era folosit în câteva școli din Iași, iar înainte de închiderea școlilor, pe timpul pandemiei, platforma era folosită în circa 200 de școli, astăzi, Adservio este cea mai populară și mai complexă platformă educațională din România (pe lângă platformele gratuite), cu peste 750 000 de elevi, profesori și părinți activi lunar. Platforma adservio.education este disponibilă în variantă web și mobile, în nouă limbi, și acordă o atenție deosebită normelor de securitate și protecție a datelor personale.

Articolul anterior

Softbinator Technologies își mută birourile în Opera Center și se pregătește să "cucerească" Silicon Valley, în acest an

Articolul următor

#AlwaysYesToEducation: 8 elevi intră în lumea profesioniștilor, în anul școlar 2021-2022, cu sprijinul SIXT Group Romania

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share