#AlwaysYesToEducation: 8 elevi intră în lumea profesioniștilor, în anul școlar 2021-2022, cu sprijinul SIXT Group Romania

După un an de întrerupere datorată contextului pandemic, SIXT Group Romania reia proiectul demarat în 2018, “Atelierul Union Motors”.

Grupul își reafirmă astfel misiunea de a se implica activ în susținerea sustenabilă a educației tinerilor din România. “E o mare bucurie să putem continua proiectele din zona socială, pe care noi le dezvoltăm sub platforma #AlwaysYesToEducation. Credem în ceea ce facem și, mai ales, în impactul pe care implicarea noastră îl va avea asupra viitorului tinerilor din România. Pentru noi, educația va fi mereu Always Yes și vom rezona mereu cu orice proiect care vine în sprijinul copiilor”, spune Tal Lahav, CEO SIXT Group Romania.

În România, tinerii din școlile profesionale au opțiuni limitate de practică și de învățare a unei meserii. La Union Motors, parte a SIXT Group România, și unul dintre cele mai mari ateliere auto din țară, lucrează mulți profesioniști (mecanici, vopsitori, tinichigii), cu ani de experiență în domeniu. Este locul ideal unde tinerii de la școlile profesionale pot învăța, în mod practic, o meserie. Aici, au acces la echipamente de ultimă generație și la o echipă de profesioniști, rețeta potrivită pentru o bază practică solidă.

Elevii de la Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu, din București vor participa activ în proiectul “Atelierul Union Motors”. Cei mai buni doi elevi vor primi burse și vor putea fi angajați la Union Motors. Elevii se vor bucura de o serie de beneficii, printre care transport oferit de companie, echipament de lucru, materiale de lucru și trainer profesionist/ angajat al Union Motors. Cei mai buni vor primi și diplomă de absolvent, beneficii financiare, posibilitatea de a fi angajat la Union Motors și mai mult de atât.

“Atelierul Union Motors” este un proiect dezvoltat de SIXT Group România, în parteneriat cu EDIT, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proiectul face parte din programul #AlwaysYesToEducation, inițiat de SIXT Group România, în 2017.

Articolul anterior

Platforma de management educațional Adservio atrage o investiție de două milioane de euro

Articolul următor

Un român din doi s-a gândit să emigreze după declanșarea războiului din Ucraina. Germania și Franța, primele țări unde și-ar căuta un job

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share