Policolor are un nou director național de vânzări

Cu o experiență de aproape 20 de ani în industria FMCG și nouă ani în domeniul vopselelor decorative, Daniel Olăeru va coordona, pentru Policolor, operațiunile de vânzări de pe piața DIY din România.

Daniel Olăeru se alătura, de luna aceasta, echipei de management a Policolor-Orgachim, după ce a fost National Key Account Manager la o altă companie din domeniu. “Vreau să construiesc o echipă de campioni, pentru că o companie precum Policolor, care își desfășoară activitatea din 1965, merită acest lucru. Mai mult, este un an de sărbătoare, în care SPOR împlinește 20 de ani, deci nimic mai potrivit. Știu că putem face asta și sunt gata pentru o nouă provocare”, spune noul director.

Absolvent al Universității Politehnice din București și al Facultății de Marketing din cadrul Universității Spiru Haret, Daniel Olăeru și-a format întreaga experiență profesională în domeniul Sales & Trade, unde a și activat timp de aproape 30 de ani, ocupând preponderent poziții de conducere.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei, sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol, prin Policolor Automotive, și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, prin Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto. Compania dispune de o reţea de zece magazine proprii. Grupul Policolor-Orgachim operează două mari unităţi de producţie, Policolor România şi Orgachim Bulgaria, şi este lider regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona sud-est europeană.

Articolul anterior

Ford desfiinţează circa 7.000 de posturi și își reduce forţa de muncă, la nivel global, cu 10 la sută

Articolul următor

Mai mult de jumătate dintre români sunt mulțumiți de locul lor de muncă

Articole din aceeași categorie
Total
5
Share