Connections Consult își întărește echipa de management cu doi profesioniști cu experiență în funcții-cheie

Lider pe piața de transformare digitală din România, Connections Consult își întărește echipa de management prin recrutarea lui Radu Marcu, care va ocupa funcția de Chief Operating Officer, și a lui Decebal Dumitrescu, noul Chief Financial Officer.

Radu Marcu vine cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea activităților de software development la TotalSoft și în alte companii. Prin integrarea lui în echipa Connections, compania continuă dezvoltarea verticalei de custom software development. Radu Marcu a gestionat proiecte integrate pentru clienți din România și de pe alte piețe, produse complexe și echipe extinse de dezvoltare software și produse. Va conduce operațiunile de ofertare, delivery și post-implementare ale echipei de dezvoltare software și va face parte din Management Board-ul grupului Connections.

Decebal Dumitrescu este absolvent al Northwood University, SUA, și are o diplomă de MBA de la Sheffield University Marea Britanie. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar și al consultanței financiare. A deținut funcții de management în companii multinaționale (PwC, General Electric, Philip Morris, Avis) și în fondul de investiții alternative SIF2. A lucrat, printre altele, în proiecte de implementare ERP, proiecte de restructurare financiară, de fundraising și de modificare a legislației fiscale.

Connections Consult este lider pe piața de digital transformation din România, cu peste 300 de angajați, birouri în Bulgaria și Serbia și reprezentanți de vânzări în Germania și Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand.

Clienții săi sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Din iulie 2018, a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise RPA cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat procese de automatizare robotizată în industrii-cheie.

Connections Consult investește în dezvoltarea de produse software pentru industrii diverse, precum audit și consultanță, energie verde și boți specializați în contabilitate și HR. A încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de șapte milioane de euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share