Policolor: Spațiu special pentru copiii angajaților, deschis full time, în vacanțe

Copiii angajaților Policolor vor beneficia, din vacanța de vară, de un spațiu special creat pentru ei, chiar în incinta sediului companiei.

Proiectul “Camera Copilului” a demarat în variantă pilot în timpul vacanței de Paști și, pentru că a fost un succes, va fi inaugurat oficial și va funcționa full time pe parcursul întregii vacanțe de vară. “Ideea ne-a venit după ce am aflat că foarte mulți părinți își consumă concediile de odihnă în timpul vacanțelor copiilor pentru că nu au în grija cui să-i lase. Grădiniţele şi şcolile de stat se închid atunci când nu se fac cursuri, şi, din păcate, nu oferă programe alternative pe aceste perioade”, declară Andreea Ion, HR Manager în cadrul Policolor.

Camera Copiilor are o suprafață de 30 de metri pătrați și o capacitate de 12-15 copii, cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani. Încăperea are mobilier adaptat la nevoile celor mici, are o hartă interactivă cu repere europene  și este plină cu jucării, creioane colorate, planșe pentru colorat, jocuri pentru dezvoltarea aptitudinilor, lego și puzzle-uri. “Sperăm că am găsit cea mai bună metodă pentru părinții angajați Policolor, astfel încât să aibă copiii aproape, cu atât mai mult cu cât aceștia beneficiază de activități educative și recreative. Vara, cei mici vor avea parte și de o serie întreagă de activități outdoor. Vom organiza pentru ei workshop-uri, ateliere de pictură, teatru și dans”, mai spune Andreea Ion. Policolor are 450 de angajați, cu o vârstă medie de 41 de ani, iar 43 la sută sunt femei.

DESPRE POLICOLOR

Producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei (sub brandurile Spor, Deko Professional, CasaBella, Vinarom), sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor (sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol), în cadrul Policolor Automotive, și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, prin Policolor Industrial Coatings. Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. Compania dispune de o reţea de 11 magazine proprii. Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie, Policolor România şi Orgachim Bulgaria, şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona sud-est europeană.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share