POLIJobs: Cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, în noiembrie, la Universitatea Politehnica

48 de companii recrutează, în 7 și 8 noiembrie, la cel mai mare târg de cariere, organizat de Universitatea Politehnica din București (UPB), prin intermediul POLIjobs.

Companiile participante propun numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru specialiști entry-level, middle-level sau cu experiență. POLIJobs se adresează studenților și absolvenților facultăților cu profil tehnic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Printre companiile care au confirmat prezența la eveniment se numără AKKA, Auchan, Cameron, Assystem Technologies, Alten, Avitech, BA Glass, Labormed Alvogen, Schlumberger, DB Schenker, Deimos, Hilti, Electrica, Pirelli, Huawei, Infineon, P&G, Metro, Prysmian Group, JTI, Genpact, Vodafone, Tenaris, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării – INCDMTM, Inovo, Excent, Saint-Gobain, Romaero, Uniline, Tema Energy, Segula Technologies, Team Extension, Nuclearelectrica, ModuleWorks și NHL Agropartners.

Pentru a participa la târgul de carieră, care se va desfășura în Holul AN, Clădirea Rectorat, între orele 10-16, candidații trebuie să se înscrie aici.

DESPRE POLIJOBS

Este singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic. Scopul agenției este cel de a asigura o inserţie adecvată a absolvenţilor pe piaţa muncii, în funcţie de nivelul lor de calificare, media la finalul anilor de studiu, specializare şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor. Agenția oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii UPB și se adresează exclusiv acestora.

Articolul anterior

Efectele Ordonanței pe justiție: cei 48 de procurori care se întorc astăzi de unde au plecat

Articolul următor

Premiile Romania Insider: Michelin și Adobe, angajatorii anului

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share