Polonezii de la MLP Group construiesc primul lor parc logistic în România

Dezvoltat în cel mai important hub logistic din țară, în vecinătatea Capitalei, MLP Park Bucharest West este primul parc logistic din România al MLP Group. 

În total, 22.000 mp vor fi dezvoltați în această primă fază a proiectului. În final, MLP Bucharest West va livra 95.000 mp de depozite către chiriașii săi. Sagex Construct, o companie cu experiență în domeniul construcțiilor logistice și industriale, este antreprenor general.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prima clădire, de 12.000 mp, este în curs de construire. “Suntem în fază avansată de negociere cu potențiali chiriași. Suntem încrezători că vom avea contracte semnate până la finalizarea construcției, ce va avea loc nu mai târziu de jumătatea lui 2019”, declară Agnieszka Góźdź, director Departament Comercial, MLP Group.

Centrul logistic va satisface standardele de mediu, iar proprietarul intenționează să obțină certificarea BREEAM. Noile clădiri vor fi construite conform specificațiilor standard ale MLP Group: clasa A, înălțime liberă de peste zece metri, sarcină maximă a pardoselii de șase tone/mp. Vor fi dotate cu echipamente și accesorii moderne, corpuri de iluminat LED, sprinklere ESFR, sistem de încălzire pe bază de gaz, luminatoare și trape de fum.

MLP Park Bucharest West este construit în apropiere de Chitila, va avea acces din Șoseaua de Centură București și este localizat între rutele europene E70 și E60. Timpul petrecut în mașină de la parc la Aeroportul Otopeni este de circa 15 minute, iar pentru a ajunge în centrul Capitalei sunt necesare 25 de minute. 

Articolul anterior

Cum arată Puma, viitorul model Ford ce va fi produs la Craiova, din acest an

Articolul următor

Timișoara: Visteon deschide un centru de dezvoltare în ansamblul Isho

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share