Cum arată Puma, viitorul model Ford ce va fi produs la Craiova, din acest an

Ford Europa a demarat ultimele teste cu viitorul SUV ce va intra în producţie, din acest an, în uzina de la Craiova, și va fi lansat pe piața europeană la începutul anului viitor.

Jurnaliștii de la Carscoops au surprins, în Germania, un prototip SUV, bazat pe platforma modelului Fiesta. Ford comercializează deja, în Europa, modelele EcoSport și Fiesta Active. Viitorul model va concura cu Mazda CX-3, Hyundai Kona sau Kia Stonic. Potrivit Automotive News Europe, cel de-al doilea model pe care americanii îl vor produce la Craiova se va numi Puma.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Deși prototipul din fotografii este camuflat, specialiștii au observat partea frontală înaltă și linia înclinată a acoperișului, aspecte ce conferă viitorului model un aer de coupé cu patru uși. “Cu siguranță, arată mai mare și mai bine proporționat decât EcoSport, dar și mai dinamic. Dacă acest nou model va înlocui direct EcoSport sau acesta din urmă va fi înlocuit de o altă variantă proprie – după cum sugerează fotografiile-spion surprinse în timpul unui test din septembrie 2018 – nu este sigur încă, dar probabil vom afla în lunile viitoare”, notează Carscoops.

Pentru al doilea model produs la Craiova, Ford România investeşte 200 de milioane de euro şi aduce 1.700 de noi angajaţi, pe lângă cei 4.400 deja existenţi.

Articolul anterior

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Articolul următor

Polonezii de la MLP Group construiesc primul lor parc logistic în România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share