Porsche Engineering are un nou președinte al Consiliului de Administrație

Din 1 iulie, Peter Schäfer conduce Consiliul de Administrație al companiei Porsche Engineering, companie prezentă și la Cluj-Napoca.

Peter Schäfer îl înlocuiește pe Malte Radmann, care este, de un deceniu, președintele Consiliului de Administrație al furnizorului de servicii de inginerie din Weissach. Acesta va părăsi compania în 31 iulie și se va pensiona.

Peter Schäfer este membru al consiliului de conducere al Porsche Engineering de un an. După studii în domeniul ingineriei mecanice și doctoratul în același domeniu, obținut la Universitatea din Stuttgart, a lucrat în departamentul de dezvoltare a șasiurilor pentru Ford și Volkswagen AG. S-a “transferat” în Grupul Porsche în 2003, iar între 2004 și 2019 a fost, printre altele, vicepreședinte al diviziei Complete Vehicle Development și Managing Director al Porsche Engineering.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Subsidiara din Cluj-Napoca a Porsche Engineering este a șasea locație de dezvoltare a companiei, care completează întregul spectru de servicii de inginerie, furnizate de locațiile din Weissach, Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga (Cehia), Shanghai (China) și Nardò (Italia). Echipa din Cluj lucrează la o varietate de proiecte, de la dezvoltarea de software avansat și funcțional, până la computer vision, machine learning, siguranța software-ului și conducere autonomă. În timp ce Porsche Engineering oferă servicii de inginerie, la nivel mondial, pentru mai multe branduri și clienți din industria auto, echipa din România a fost implicată în mod tradițional în proiectele Porsche și a lucrat pentru dezvoltarea de diferite tipuri de software, de la interfața multimedia până la sistemele avansate de asistență pentru șofer și funcțiile de conducere autonomă.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share