Primul specialist software clujean, certificat ca Blockchain Solution Architect

Norbert Szappanos, Chief Technology Officer al companiei RebelDot, este primul specialist software clujean certificat de Blockchain Training Alliance cu titulatura de Blockchain Solution Architect.

Dorința de a înțelege mai bine avantajele utilizării tehnologiei blockchain l-a determinat pe Norbert Szappanos să aprofundeze această tehnologie și, în final, să obțină o certificare în acest sens. Fiind curios de potențialul tehnologiei de a revoluționa diverse industrii, a studiat profund conceptele teoretice, ale securității și modalității de funcționare a platformelor blockchain. Aceste aspecte l-au ajutat să aibă o mai mare claritate asupra domeniului și i-au oferit toate instrumentele necesare pentru a acționa în calitate de consultant pentru clienții RebelDot.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ca șef de promoție, Norbert și-a început cariera profesională ca intern într-o companie de dezvoltare software. Astăzi, ocupă funcția de CTO în compania RebelDot. De-a lungul timpului, și-a adăugat în CV și alte realizări, precum Microsoft Certified Professional și Microsoft Certified Solutions Developer.

Articolul anterior

Mureș: AJOFM caută studenţi care vor să lucreze în Germania, în vacanţa de vară

Articolul următor

Soarta unui performer dificil

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close