Mureș: AJOFM caută studenţi care vor să lucreze în Germania, în vacanţa de vară

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş organizează o selecţie pentru studenţii care doresc să muncească în Germania, pe perioada vacanţei de vară (minimum două luni).

La selecție pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate acreditată, de stat sau particulară, şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană. Pentru 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Studenţii care au domiciliul în judeţul Mureş sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest judeţ se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş, pentru înregistrărea dosarelor. Înregistrarea este deschisă până în 14 februarie, de luni până joi, orele 9,30-15,30, şi vineri, orele 9,30-12,30.

Informaţii suplimentare despre condiţiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numerele de telefon 0265 266 553 sau 0265 269 247/ interior 109 și pot fi găsite și pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş.

Articolul anterior

Managerul agil transformă obstacolele în oportunități

Articolul următor

Primul specialist software clujean, certificat ca Blockchain Solution Architect

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share