Prioritățile Arvato: dezvoltarea diviziei de IT din Brașov și creșterea echipelor de suport din București, Brașov, Sibiu și Cluj

Odată cu venirea noului manager general, Daniela Micușan, în urmă cu un an, Arvato România a trecut într-o nouă etapă de creștere și dezvoltare a companiei, atât în ceea ce privește extinderea portofoliului de clienți, cât și în ceea ce privește cultura organizațională Arvato.

“Dezvoltarea Arvato pe piața din România a reprezentat și reprezintă o provocare. Clienții sunt tot mai exigenți și profilul angajatului nu mai este atât de predictibil ca în anii precedenți. Provocarea a fost să găsim echilibrul perfect dintre un client fericit și un angajat fericit și, pentru că lumea este într-o continuă mișcare, ne-am redefinit maniera în care privim business-ul”, spune Daniela Micușan (foto).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Astfel, pe lângă birourile din Brașov, Sibiu și Cluj, compania a inaugurat, anul trecut, un nou birou în București, dedicat clientului Opel. În acest timp, activitatea celorlalte site-uri a fost în plină amploare: la Brașov s-a dezvoltat o nouă divizie a grupului Arvato, Arvato Systems, specializată pe dezvoltarea de soluții software și servicii IT.  Clujul și Sibiul au urmat același trend ascendent, prin implicarea în noi proiecte importante, ce au generat noi locuri de muncă. În prezent, Arvato România are peste 1.500 de angajați.

“Este o lume a adaptării, iar Arvato nu va rămâne pe loc. De aceea, dezvoltăm constant cultura organizațională: de la implicare socială, dezvoltare personală, pachet salarial competitiv, beneficii legate de sănătate, programe de wellbeing, bonusuri. Ne propunem să creăm cariere, nu joburi, și ne mândrim cu programele noastre, care oferă oportunitatea de a-ți ghida și consolida propriul drum în carieră. You can write your own success story este un proiect ambițios, ce presupune multă muncă, dar care oferă satisfacții pe măsură. De aceea, majoritatea angajaților noștri, aflați în funcții de management, sunt foști agenți, intrați pe poziții de entry-level, fără experiență, care au înțeles perfect cum funcționează acest program și care reprezintă adevărate modele de succes”, explică managerul general Arvato.

Planurile de viitor sunt la fel de îndrăznețe. Arvato își propune ca anul acesta să continue dezvoltarea diviziei de IT din Brașov și să mărească echipele de suport din București, Brașov, Sibiu și Cluj. Persoanele interesate pot găsi aici mai multe informații despre companie și despre joburile disponibile.

DESPRE ARVATO

Este unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume. Cu peste 70.000 de angajați, proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri și acoperă o gamă largă de procese comerciale, prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, precum și servicii IT personalizate și calificate.

Articolul anterior

Crearea unei noi culturi organizaționale, bazată pe self-leadership

Articolul următor

Premieră: Cinci sportivi din "naționala" de paraclimbing, pe podium la un concurs internațional

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share