Professional Women’s Network România are un nou Consiliu Director

Membrele Professional Women’s Network România au ales o nouă echipă la conducerea asociației.

La conducerea asociației se află Ileana Botez – președinte, aflată la al doilea mandat, Monica Eugeniu – vicepreședinte Membre, Violeta Ciurel – vicepreședinte Femei in Consilii de Administrație, Georgiana Cristea – vicepreședinte Antreprenoriat, Soriana Popescu – vicepreședinte Mentorat, Carmen Ciulian – vicepreședinte Muzeul Femeilor Remarcabile, Alina Stoian – vicepreședinte Relații Internaționale, Carmen Burtea – vicepreședinte Parteneriate, Mioara Popescu – vicepreședinte Financiar, Anca Bogos – vicepreședinte Marketing și Comunicare și Adina Guțiu – vicepreședinte Legal.

Din acest mandat, intră în vigoare prevederile Statutului modificat anul trecut, care statuează o structură nouă a Consilului Director, prin extinderea numărului de piloni de la nouă la 11, cu două noi posturi de vicepreședinte, Muzeul Femeilor Remarcabile și Relații Internaționale, care vor contribui la finalizarea și lansarea proiectului de suflet al asociației și continuă dezvoltarea asociației inclusiv pe plan internațional.

DESPRE PROFESSIONAL WOMEN’S NETWORK ROMÂNIA

Este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea sa reunește circa 400 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii și peste 900 de femei în comunitatea extinsă a asociației.

Printre obiectivele sale se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale companiilor. Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea care se dezvoltă în ritm alert și a depășit peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share