Angajații Lidl primesc două zile libere de Paști. Cei care lucrează de 1 Mai sunt plătiți dublu

Lidl le oferă tuturor angajaților din cele peste 240 de magazine două zile libere, în prima și a doua zi de Paști, pe 28 și 29 aprilie.

Joi, 25 aprilie, și vineri, 26 aprilie, magazinele Lidl au program de la 7 la 22. Sâmbătă, 27 aprilie, sunt deschide de la 7:30 la 20, duminică și luni sunt închise, iar marți, 30 aprilie, și miercuri, 1 mai, au program normal de funcționare.

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paști, care se adaugă celorlalte beneficii financiare, precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare. Din acest an, Lidl introduce și un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale. Așadar, angajații care vor lucra pe 1 Mai, când magazinul va fi deschis, vor fi plătiți dublu. Aceste măsuri fac parte din strategia Lidl ca angajator de top. Retailerul a primit, al treilea an consecutiv, distincția Top Employer.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, Lidl este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Este prezentă în 30 de țări și operează circa 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări. Retailerul german are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 6.000 în România, unde are deschise peste 240 de magazine și patru centre logistice.

Articolul anterior

ING Bank își mută sediul central în Expo Business Park, din septembrie

Articolul următor

Andreea Istrati (Hunt Recruitment): "Fiecare etapă a carierei e importantă, fiindcă te ajută să o pregătești pe următoarea"

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share