Ramona Jurubiță, reconfirmată în funcția de Country Managing Partner al KPMG în România și Moldova

KPMG în România a anunțat realegerea Ramonei Jurubiță pentru un al doilea mandat de trei ani, în funcția de Country Managing Partner al KPMG în România și Moldova.

Ramona Jurubiță va continua să coordoneze activitățile firmei, oferind clienților servicii de Audit, Consultanță Fiscală, Legal și Consultanță în Afaceri. Ca membru în Consiliul de Administrație al KPMG în Europa Centrală și de Est (KPMG CEE), are un rol esențial în dezvoltarea strategiei la nivel regional și în coordonarea proiectelor multi-naționale.

O prioritate în al doilea mandat al Ramonei Jurubiță va fi avansarea agendei ESG (Mediu, Social, Guvernanță) a KPMG în România si Moldova, așa cum este prevăzută în strategia ESG a firmei. Planul ESG este o parte din strategia globală ESG a firmelor membre KPMG, iar Ramona Jurubiță susține acest plan la nivel regional prin poziția în Consiliul Director al KPMG Europa Centrală și de Est (KPMG CEE).

De la numirea sa în poziția de Country Managing Partner, în 2018, KPMG în România s-a dezvoltat continuu, a adăugat noi clienți și și-a extins oferta de servicii și numărul de angajați, chiar și în contextul provocărilor din ultimii ani. Ramona Jurubiță participă activ în activitățile de susținere a mediului de afaceri pentru promovarea creșterii economice și îmbunătățirea calității vieții în România și Moldova. Are un rol important în Consiliul Investitorilor Străini (CIS) și a îndeplinit mandate de președinte și vicepreședinte al organizației.

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share