Banner

RAS – Aeroport Tuzla caută voluntari pentru organizarea show-ului de acrobație aeriană

Un eveniment complex, Aeromania înseamnă mai mult decât ce se vede în 19 august. Pentru că publicul este tot mai numeros de la an la an, iar exigențele cresc proporțional, Regional Air Services – Aeroport Tuzla (RAS) lansează stagiul de voluntariat pentru cei care vor să se implice în organizarea show-lui de acrobație aeriană.

Stagiul are durata de două săptămâni și le oferă tinerilor șansa de a aduce o contribuție vizibilă în desfășurarea airshow-lui, de a se familiariza cu acțiunile admnistrative, logistice și de protocol, și de a-și dezvolta abilitățile necesare organizării de evenimente. Pe lângă ajutorul efectiv de care beneficiază Aeromania în urma activității de voluntariat, obiectivul stagiului constă în creșterea gradului de implicare a tinerilor în programele de acest gen.

La finalul stagiului, pe langă experiența acumulată, toți voluntarii vor fi recompensați cu diploma care atestă implicarea în organizarea și coordonarea evenimentului. Cei mai buni vor primi scrisori de recomandare. Participarea este gratuită. Tinerii interesați pot trimite CV-ul la adresa pr@regional-air.ro, până la 1 august.

Regional Air Services – Aeroport Internațional Tuzla este lider de piață în aviația generală din România, cu o activitate de 18 ani în domeniu. La Tuzla există prima școală privată de aviație – atât pentru pregătirea piloților de elicopter, cât și de avion – și prima școală de parașutism. Tot aici funcționează prima școală pentru supraviețuirea pe mare, acreditată OPITO, din Europa Centrală și de Est.

RAS este organizatorul celui mai faimos show aerian privat, Aeromania, ajuns anul acesta la a 11-a ediție, și prima și singura companie aeriană care a organizat o cursă cu avionul (București – litoral) în rețeaua Uber. Din 2013, Aeroportul Internațional Tuzla este deschis traficului internațional, printr-un terminal de îmbarcări realizat la standarde Schengen. În 2016, ocupa locul 2 național, după Otopeni, în privința numărului de mișcări de aeronave, cu 22.000 de aterizări și decolări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share