Un copywriter de la MullenLowe, printre cei mai buni tineri creativi din industria de publicitate europeană

Raul Gheba, copywriter al agenției MullenLowe, a fost selectat de organizația Art Directors Club of Europe (ADC*E) să participe la programul internațional Creative Express, care are loc în 18-19 mai, la Roma.

Evenimentul reunește cei mai buni tineri creativi din industria de publicitate din Europa – art directori, copywriteri și designeri – pentru a face schimb de idei, inspirație și metode de învățare. “Cred că unul dintre lucrurile mele preferate e să fac <schimb de creiere>. Adică de idei și de viziuni despre industrie, despre procesul creativ, despre moduri de a aborda provocările. Tocmai de asta sunt entuziasmat că particip la Creative Express și am ocazia să <schimb creiere> cu oameni la fel de interesați ca și mine de ceea ce se întâmplă, dar din medii și culturi diferite. Sper să mă întorc din Roma cu un bagaj de cunoștințe atât de mare încât va trebui să-l bag la cală”, spune Raul Gheba.

Ediția de anul acesta include 28 de participanți din 14 țări europene, selectați în urma nominalizărilor făcute de organizațiile locale membre ADC*E. Raul Gheba este unul dintre cei doi câștigători locali desemnați de organizația europeană, din grupul de tineri creativi români propuși de ADC*RO. Participanții sunt împărțiți în cinci echipe, fiecare mentorată de câte un director de creație renumit, și vor fi provocați să dezvolte, în numai două zile, o campanie de comunicare prin care să inspire designerii din întreaga lume să înființeze un startup. Proiectele finale vor fi prezentate în fața unui public format din circa 100 de specialiști din industrie. Creative Express 2017 are loc în Pi Campus din Roma, considerată Silicon Valley al Italiei – o locație dedicată startup-urilor, care încurajează tehnologia și inovația.

Despre MullenLowe

Deținută de grupul american IPG (Interpublic Group), este una dintre cele mai mari rețele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agenții în 65 de țări. Campaniile semnate MullenLowe în 2015 au plasat rețeaua, pentru al doilea an consecutiv, pe locul patru în WARC 100, clasamentul anual al celor mai bune agenții și campanii din lume, realizat pe baza eficienței, strategiei și creativității.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share