Rectorul UMF Iași, reales în Comitetul Executiv al Asociaţiei Şcolilor de Medicină Europene

Prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, a fost reales, cu unanimitate de voturi, membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Şcolilor de Medicină Europene (Association of Medical Schools in Europe – AMSE), care reunește cele mai prestigioase insituții de învățământ superior medical din Europa.

“AMSE se preocupă, în primul rând, de managementul școlilor medicale, și caută în permanență răspunsuri la întrebările: Cum poate fi condusă cât mai bine o școală medicală? Cum poate o școală medicală să gestioneze cât mai eficient relația sa cu spitalele universitare și cu ceilalți parteneri din domeniul Sănătății? Asociația este interesată și de manifestarea responsabilității sociale a școlilor medicale prin promovarea relației dintre școlile medicale și comunitate, sistemul de sănătate și societate”, declară prof. univ. dr. Viorel Scripcariu.

În AMSE sunt înscrise 73 de universități și facultăți de medicină din toată Europa. România este reprezentată de UMF Iași, UMF Craiova, Facultatea de Medicină din UMF Cluj și Universitatea de Vest din Arad.

Articolul anterior

UiPath, în top 10 companii din SUA care oferă cel mai bun pachet de compensații pentru angajați

Articolul următor

Volkswagen construiește o fabrică de baterii în Europa de Est. Va alege între Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share