Red Bull se mută în cea mai înaltă clădire din centrul Bucureștiului

Pentru noile birouri, Red Bull România a închiriat 600 de metri pătrați în clădirea Unirii View.

Ansamblul Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la cinci minute de Piața Unirii, și va avea 19 etaje – parter, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic -, la care se va adăuga o parcare subterană împărțită pe trei niveluri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Procesul de construire al proiectului, programat spre finalizare în vara lui 2018, avansează rapid, iar în acest moment se lucrează la etajul 14. Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime ce va atinge 73 de metri. “Unirii View și zona centrală din București continuă să atragă sedii centrale de companii, un fapt normal dacă luăm în considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelentă și conexiuni excelente pentru angajații lor. Vom vedea, în viitorul apropiat, că tot mai multe companii vor lua aceeași decizie”, afirmă Andreea Paun, Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și managementul comercial al proiectului. Compania Red Bull a fost asistată în tranzacție de compania de consultanță imobiliară Avision Young.

Circa 25 la sută din suprafața clădirii (4.000 de metri pătrați) a fost închiriată de furnizorul de soluții și servicii software NTT Data România, care își va muta sediul central din București în zona Unirii, din 2018. NTT Data va fi prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C, care alege să închirieze birouri într-o zonă centrală din București. Unirii View a obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016. Proiectul este dezvoltat de investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de circa 33 de milioane de euro.

Articolul anterior

Primii "profesori altfel" au fost formați la Brașov, cu ajutorul Carmeuse Holding

Articolul următor

Wizz Air lansează o competiție pentru studenți. Marele premiu: călătorii gratuite, timp de un an

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share