Wizz Air lansează o competiție pentru studenți. Marele premiu: călătorii gratuite, timp de un an

Compania Wizz Air lansează, astăzi, cea de-a doua ediţie a Wizz Youth Challenge, un concurs internaţional de studii de caz, care le permite studenţilor din universităţi şi din colegii să-şi arate potenţialul şi să vină cu idei inovatoare, out-of-the-box, ca răspuns la o provocare de afaceri stabilită de companie.

Participanţii la Wizz Youth Challenge vor câştiga experienţă profesională şi vor afla mai multe despre cum funcţionează compania. Dacă vor fi admişi mai departe, îşi vor prezenta conceptul în faţa echipei Wizz de profesionişti din aviaţie într-un eveniment live, la Budapesta.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Câştigătorii competiţiei vor fi recompensaţi cu oportunitatea de a călători gratis, pe parcursul unui an, în întreaga reţea Wizz, în timp ce ocupanţii locurilor doi, respectiv trei, vor primi bilete gratuite pentru a-şi petrece vacanţa mult visată sau pentru a-şi continua studiile în străinătate. “Prima competiţie Wizz Youth Challenge a avut un succes imens, cu mai mult de 400 de înscrieri şi cu o finală fantastică, la Budapesta. Suntem încântaţi de cea de-a doua ediţie a concursului, care le permite unora dintre cele mai strălucite minţi din Europa să-şi arate aptitudinile şi creativitatea, în timp ce dezvoltă un plan pentru a răspunde unui studiu de caz real de afaceri”, declară Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, care asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 44 de ţări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share