TBI transformă sucursala din Iași și își consolidează prezența în România

Creditorul phygital cu cea mai rapidă creștere din Europa de Sud-Est continuă să-și consolideze prezența în România și oferă soluții bancare complete în cea mai modernă sucursală bancară din Iași.

Consolidarea face parte din strategia TBI Bank de a construi o prezență puternică în marile orașe regionale din România și de a fi mai aproape de clienții săi cu soluții bancare și consiliere financiară care să răspundă nevoilor lor actuale.

TBI oferă soluții complete de economisire și creditare accesibile online și în sucursalele băncii. În sucursala din Iași, clienții pot accesa serviciile bancare complete ale TBI, pentru persoane fizice sau companii, de la constituirea de depozite cu dobânzi printre cele mai mari de pe piață și până la împrumuturi cu minimum de documente și un timp de aprobare scurt.

În România, TBI are 75 de sucursale, dintre care 13 TBI Bank cu o gamă completă de servicii de economisire și creditare, și 62 TBI Money, axate pe soluții și experiențe avansate de creditare. Sucursala din Iași se alătură celor deschise în ultimele luni în Timișoara, Oradea, Craiova, Pitești, Brașov și Cluj-Napoca. TBI intenționează să deschidă mai multe sucursale în România, în 2021, pentru a fi mai bine adaptată la o economie ce prezintă semne puternice de redresare.

DESPRE TBI BANK

Este un creditor incluziv de ultimă generație, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, prin acordarea de finanțare și soluții încorporate disponibile într-o rețea extinsă de canale și platforme phygital (online și in-store). Operează în Bulgaria, România, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia și Lituania, și face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a servit peste un milion de clienți în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.

Articolul anterior

MOL România și Fundația Pentru Comunitate susțin performanța a 581 de tineri sportivi și artiști

Articolul următor

Arctic lansează un program de mentorat pentru angajate, ca parte a strategiei de creștere a numărului de femei în funcții de conducere

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share