Renault Technologie Roumanie are un nou director general

De la începutul lunii aprilie, Alexander Simionescu este noul director general al Renault Technologie Roumanie (RTR). Pascal Candau, cel care a deţinut această funcţie timp de trei ani, va prelua alte misiuni în cadrul Alianţei Renault-Nissan-Mitsubishi.

Alexander Simionescu are o experienţă de peste 15 ani în management și în poziţia de director general, dar şi în cercetare, analiză structurată, design, dezvoltare şi implementare, inginerie şi mentenanţă software a sistemelor asistate electronic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul director general al RTR va coordona echipele de ingineri ale Groupe Renault România și este membru al Comitetului de Management al companiei. “Vin dintr-un domeniu care este parte integrantă a industriei auto, acela al sistemelor informaționale, conectivității şi inovației. Renault Technologie Roumanie este o poveste de succes a Grupului și, în egală măsură, a țării. Îmi propun să continuăm acest succes, împreună cu cei 2.800 de ingineri conectaţi la activitatea RTR. Ne aşteaptă proiecte noi, complexe, și contez pe echipa RTR, pe pasiunea pentru auto a colegilor mei și orientarea lor către viitor”, declară Alexander Simionescu.

Alexander Simionescu (49 ani) a absolvit Universitatea Tehnică din Viena, Facultatea de Inginerie electrică, specializarea Telecomunicaţii. Are un doctorat la aceeași universitate, în domeniul Tehnologiei Semiconductorilor. În 1996, a debutat ca inginer la Siemens, în Viena. Timp de patru ani, a ocupat poziții de management în filialele din Viena, Budapesta şi München. Din 2001, a fost CEO la Siemens Program and System Engineering din Braşov, devenită din 2011 Siemens Convergence Creators. Din 1 aprilie 2018, se alătură Groupe Renault România.

DESPRE GROUPE RENAULT ROMÂNIA

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 127 de ţări şi a vândut 3,76 milioane de vehicule în 2017. În 2016, Groupe Renault România a depășit o cifră de afaceri de cinci miliarde de euro și are 17.700 de angajaţi. Grupul este lider pe piaţa locală, cu mărcile Dacia şi Renault.

Articolul anterior

Elveţia prelungeşte un an restricţiile pe piaţa muncii pentru români

Articolul următor

Cele mai apreciate companii din industria serviciilor de afaceri, premiate la Gala ABSL

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share