IKEA a ales managerul viitorului magazin din Timișoara

Nicoletta Muscinelli va ocupa funcția de Market Manager al IKEA SEE pentru Timișoara, poziție din care va conduce activitatea viitorului magazin și va reprezenta operațiunile de retail ale companiei în vestul României.

Nicoletta Muscinelli, care va prelua oficial noua funcție din 1 septembrie, s-a alăturat companiei în 1995, în rolul de Interior Design Manager în țara sa natală, Italia. A deținut mai multe roluri de management în activitatea de design de interior, în țări precum Australia, Franța și Țările de Jos, și a făcut parte din numeroase proiecte de extindere și deschidere de noi magazine. Cea mai recentă poziție deținută a fost cea de Home Furnishing & Retail Design Manager pentru România, Croația, Serbia, Ucraina și Slovenia.

Nicoletta Muscinelli va fi al doilea Market Manager pentru IKEA România, alături de Violeta Neniță, care rămâne Market Manager pentru București.

Grupul Ingka (Ingka Holding BV și entitățile sale controlate) este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii ce dețin și operează IKEA în baza unor acorduri de franciză cu Inter IKEA Systems BV. Grupul Ingka are trei domenii de activitate: IKEA Retail, Ingka Investments și Ingka Centre.

Grupul Ingka este un partener strategic în sistemul de franciză IKEA și operează 378 de magazine IKEA în 30 de țări. Aceste magazine au avut 706 de milioane de vizite în anul financiar 2020 (1 septembrie 2019-31 august 2020) și 3,6 miliarde de vizite pe IKEA.com.

Articolul anterior

Sfatul agențiilor care aduc muncitori din Asia, pentru managerii din România: Înarmați-vă cu răbdare! Procesul de recrutare durează cel puțin trei luni

Articolul următor

Sondaj: Intenția de a face mai multe angajări, la minimul ultimilor 7 ani, în România

Articole din aceeași categorie
Total
31
Share