Retailerul de fashion MIZAR are un nou manager de Marketing & E-commerce

MIZAR, retailer de fashion cu tradiție pe piața din România, ce propune articole de îmbrăcăminte premium pentru femei, a numit-o pe Carmen Cristescu în funcția de manager de Marketing & E-commerce.

Carmen Cristescu va coordona implementarea strategiilor de marketing omnichannel și direcția creativă a campaniilor de promovare pentru brandul de modă și site-ul mizar.ro. Parcursul său profesional se suprapune cu evoluția și obiectivele brandului MIZAR.

Cu dorința de a deschide noi teritorii de comunicare și de a crea experiențe plăcute pentru fiecare dintre clienții MIZAR, Carmen este pregătită să demareze noi proiecte-cheie pentru strategia de marketing a business-ului.

“Ne propunem să devenim lideri în industria de fashion românească, să fim recunoscuți la nivel național și, de ce nu, și internațional, pentru ce ne definește: calitate, excelență în serviciile oferite și apetența către îmbunătățire constantă. Misiunea mea este să aduc MIZAR în garderoba cât mai multor femei. Să spun povestea de succes a brandului și să-l pun pe harta marilor retaileri români. Vreau să-l cresc frumos, să devină prima alegere de shopping pentru femei când sunt în căutare de produse de calitate, 100 la sută românești, diferite, versatile”, spune Carmen Cristescu.

Carmen Cristescu are peste 14 ani de experiență în industrie. În ultimii ani, a ocupat funcția de Marketing Manager pentru brandurile din portofoliul Peeraj Brands International și, anterior, New Look România. A mai fost Head of PR la Carrefour România și Communication Consultant pentru Porter Novelli România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share