Rohde & Schwarz și-a făcut un “cadou” pentru 25 de ani de prezenţă în România: un sediu nou, în Timpuri Noi Offices

Grupul de tehnologie Rohde & Schwarz aniversează 25 de ani de prezenţă directă pe piaţa românească și a marcat acest eveniment, precum şi inaugurarea noului sediu al firmei, situat în clădirea Timpuri Noi Offices, printr-o recepţie organizată în 30 ianuarie.

“În România, putem spune că în vârful muntelui, unde sunt instalați emiţătorii de broadcasting, în mijlocul mării, pentru comunicaţiile  navelor, şi comunicaţiile sol-aer ale oricărui avion civil, găsim o soluţie Rohde Schwarz livrată de noi”, spune Cătălin Niculescu, director general al Rohde Schwarz Romania.

Rohde & Schwarz dezvoltă, produce și comercializează echipamente inovatoare de măsură şi control, IT şi comunicații, pentru utilizatorii profesionali. Se concentrează pe domeniile: echipamente de măsură şi control, broadcast şi media, cybersecurity, comunicaţii securizate şi monitorizare, și testarea rețelelor, domenii ce abordează numeroase segmente de piață din industrie și sectorul guvernamental.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fondată cu peste 80 de ani în urmă, compania are o rețea extinsă de vânzări și service, în peste 70 de țări. La 30 iunie 2018, Rohde & Schwarz avea circa 11.000 de angajați. Grupul a realizat un venit net de circa două miliarde de euro, în anul fiscal 2017/2018 (iulie-iunie). Compania are sediul central în München și centre regionale în Asia și SUA.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share