CTPark Bucharest West va deveni cel mai mare parc industrial din România

Cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium, din România și Europa Centrală și de Est, este prima companie de pe piața locală care atinge pragul istoric de un milion mp suprafață construită, împărțită în 15 parcuri situate în apropierea Bucureștiului și a altor nouă orașe, amplasate strategic în România.

Finalul lui 2018 a marcat atingerea a două praguri importante pentru CTP, la nivel național și internațional: portofoliul companiei a crescut la un milion mp în România și la cinci milioane mp la nivel de grup.

Numai în 2018, dezvoltatorul a finalizat și livrat peste 300.000 mp de spații logistice. CTP a crescut și din punct de vedere al portofoliului de clienți și a ajuns la 50 de chiriași în cele 15 parcuri pe care le deține în România. 85 la sută sunt nume importante din domeniul logistic, iar 15 la sută sunt companii de producție. Rata de neocupare din parcurile CTP este sub cinci la sută.

Dezvoltatorul și chiriașii săi au creat până acum mii de locuri de muncă și au contribuit astfel la scăderea ratei șomajului din comunitățile unde sunt amplasate parcurile. Pentru CTP, 2018 a fost un an dedicat atingerii de noi recorduri în România. Anul trecut, dezvoltatorul a înregistrat cel mai rapid ritm de creștere de la intrarea pe piața locală, în 2014. În 2018 a fost finalizată cea mai mare suprafață construită: peste 300.000 mp de noi clădiri, destinate activităților de depozitare și producție.

Obiectivul fixat de CTP, pentru finalul lui 2020, este să ajungă la zece milioane mp construiți în toate parcurile pe care le deține la nivel de grup. În România, una dintre principalele ținte ale dezvoltatorului rămâne extinderea CTPark Bucharest West, gândit pentru a deveni cel mai mare parc industrial din România și din Europa Centrală. CTPark Bucharest West are acum o suprafață construită de 400.000 mp și este planificat să atingă un milion mp în următorii ani, ceea ce va transforma România într-un nod logistic în Europa de Est.

Articolul anterior

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri are un nou director general

Articolul următor

DHL Express România este Angajator de Top în 2019

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share