Roxana Botea, prima femeie numită în funcția de Country Director pentru Janssen România

Cu o experiență de peste 16 ani în industria farmaceutică, Roxana Botea este prima femeie numită în funcția de Country Director pentru Janssen România.

Roxana Botea revine în România după nouă ani și ocuparea unor roluri importante în Suedia, Danemarca și Belgia, în care a gestionat echipe inter-funcționale complexe și a coordonat proiecte în sprijinul pacienților din toată lumea.

“Revin în România cu o motivație puternică și o misiune clară de a contribui la îmbunătățirea calității vieții pacientului român. Alături de o echipă talentată și profesionistă, continuăm să aducem în România noi medicamente și indicații în arii terapeutice cu nevoi medicale grave, precum cancere de sânge, tumori solide, boli rare, boli auto-imune și afecțiuni psihiatrice, pentru ca pacienţii români să aibă acces la terapiile inovatoare”, spune Roxana Botea.

Portofoliul Janssen acoperă șase arii terapeutice în România, pentru o serie de afecțiuni grave în hematologie, oncologie, psihiatrie și neuroștiințe, imunologie, boli infecțioase, boli cardiovasculare și metabolice și hipertensiune pulmonară.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share