#SantaDoesCoaching – mai mult Bine pentru comunitate, în preajma sărbătorilor de iarnă

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă și așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de câteva zile de concediu în liniște, unde vom împodobi bradul alături de cei dragi și vom simți mirosul bunătăților gătite în casă.

Raluca Alexandru

Employer Branding Architect and Professional Coach

Tot acum este un moment bun să ne oprim pentru câteva minute și să ne uităm la anul care s-a încheiat cu optimism și recunoștință. Este o ocazie bună să trecem în revistă realizările pe care le-am dus la capăt și totodată să punem pe hârtie ce obiceiuri vrem să păstrăm și la ce ne dorim să renunțăm în anul care va să vie, pentru un mai mult Bine, pentru noi și comunitate.

Demersul #SantaDoesCoaching este o inițiativă prin care mi-am propus să însoțesc persoanele care își doresc să descopere și să stabilească rezoluții sănătoase pentru 2022 într-o ședință de coaching, în schimbul unei donații către World Vision România.

Eu cred încă în Moș Crăciun și m-am bucurat tare că am găsit sprijin în mediul ONGist pentru această inițiativă. În acest moment, am decis să ofer 5 ședințe de coaching tuturor celor care vor să exploreze ei înșiși valoarea unei ședințe de coaching sau o pot achiziționa pentru cineva drag, care să se bucure de acest cadou de Crăciun.

Sunt doar trei pași de urmărit:

  • alege un proiect World Vision Romania, pe care vrei să-l susții;
  • donează contravaloarea unei ședințe de coaching (bugetul variază între 200 și 300 de lei);
  • adaugă codul #SantaDoesCoaching în secțiunea “Observații” și trimite donația.

Pentru a confirma ședința de coaching, e nevoie de dovada donației pe adresa de email coach@raluca-alexandru.com. Mai apoi, se pot face programări până în 28 ianuarie 2022.

Intenția mea este să aduc procesul de coaching mai aproape de oameni, indiferent de nivelul ierarhic pe care îl ocupă sau diversitatea proiectelor pe care îl coordonează. Cred cu tărie că nu un job sau o carte de vizită ne definește traseul profesional. Este în puterea noastră să continuăm să ne creăm frumos.

“A face coaching” se poate traduce prin “Cred în potențialul meu și îl explorez continuu”. De aceea, în perspectiva mea, procesul de coaching este unul dintre cele mai profunde mecanisme de dezvoltare. Însă este o călătorie care trebuie descoperită. O experiență de viață transformațională. O inspirație.

Frumusețea pe care eu o observ la clienții mei este că există negreșit resurse interne în fiecare dintre noi pentru a schimba unghiul din care vedem lucrurile, zi de zi. Metoda pe care o folosesc în sesiunile de coaching se numește Coaching Transformațional, metodă care se uită dincolo de atingerea unor obiective și creează spațiu pentru transformări personale profunde.

Tu pentru cine vrei să fii Moș Crăciun?

Despre mine

După mai bine de un deceniu în care am fost înconjurată de multiple proiecte, roluri și responsabilități unde am ajutat companiile să-și construiască o imagine de angajator în fața candidaților, am ales să-mi întorc privirea către lucrurile care îmi întregesc starea de bine. Misiunea mea, în calitate de coach, este să contribui la dezvoltarea unui mediu de lucru sănătos, în care fiecare dintre noi învață și crește în comunitate.

Sunt absolventă a Școlii de Coaching “Mind Leaners”, acreditată de Federația de Coaching Internațional (ICF), iar în prezent mă concentrez pe finalizarea procesului de acreditare în rolul de coach la nivel internațional.

Cel mai recent proiect lansat este website-ul raluca-alexandru.com, unde puteți afla mai multe despre rolul de coach în comunitate. Totodată, “My coaching diary” este spațiul unde pun în scris gândurile și ideile pe care le susțin și în care cred. Pentru orice curiozitate, gând bun sau nelămurire, aștept vești pe adresa mea de email, coach@raluca-alexandru.com, sau în comunitatea LinkedIn.

Articolul anterior

Ce au căutat românii în 2021: inginer, șofer, contabil și economist, cele mai dorite joburi ale anului

Articolul următor

Endava trece de pragul de 10.000 de angajați. România este cel mai important hub de livrare la nivel mondial

Articole din aceeași categorie
Total
10
Share