Schaeffler donează 15.000 de euro către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

La început de 2022, Schaeffler România și-a arătat susținerea față de sistemul medical din Brașov prin donarea unui sistem tehnologic de mare necesitate în activitatea secției de chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și arsuri a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

“Deși nu a fost o perioadă ușoară, ne bucurăm că am putut sprijini încă o dată comunitatea medicală din Brașov și am putut dota una dintre cele mai performante secții ale Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, fiindcă ne dorim ca atât angajații noștri, cât și comunitatea locală, să beneficieze, cu încredere, de servicii și aparatură medicală de top”, spune Sorin Poteraș, director general Schaeffler Romania.

Sistemul donat, în valoare de 15.000 de euro, numit și “baia de arși”, a înlocuit un dispozitiv fabricat în Brașov, pus în funcțiune în urmă cu mai bine de 45 de ani și utilizat de toate generațiile de specialiști de la înființarea secției, în 1975. Noul sistem respectă specificațiile tehnice actuale și va contribui în îmbunătățirea condițiilor de tratare a pacienților arși, la SCJU Brașov.

Grupul Schaeffler produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Cu circa 83.000 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share