Schaeffler prelungește mandatul actualului CEO pentru încă 5 ani

Consiliul de Supraveghere Schaeffler AG a decis să reînnoiască contractul lui Klaus Rosenfeld, actualul Chief Executive Officer al Schaeffler AG, pentru încă cinci ani, până la 30 iunie 2024.

Klaus Rosenfeld s-a alăturat Grupului Schaeffler în funcția de Chief Financial Officer, în 2009. A fost numit Chief Executive Officer al Schaeffler AG în iunie 2014 și a coordonat IPO-ul companiei în octombrie 2015.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Klaus Rosenfeld ghidează Grupul Schaeffler, cu succes, în aceste timpuri cu mari provocări și schimbări. Este un model de dedicare și angajament. De la preluarea în funcția de Chief Executive Officer în 2014, a inițiat transformarea necesară a Grupului Schaeffler și a deschis compania pentru piețele de capital. Mai mult, instituind strategia noastră <Mobilitate pentru mâine> și programul Agenda 4 plus One, a pus bazele viitorului companiei noastre. Suntem mulțumiți că dispus să continue în rolul de CEO de încă cinci ani și astfel să continue munca de succes pe care a făcut-o pentru noi pe parcursul ultimilor ani”, spune Georg FW Schaeffler, președintele Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG.

Grupul Schaeffler este un furnizor mondial de componente auto și pentru industriale, prezent cu o unitate de producție și în România, la Brașov. A generat vânzări de circa 14 miliarde de euro, în 2017. Cu peste 92.000 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume și, cu aproximativ 170 de locații în peste 50 de țări, de o rețea mondială de locații de producție, centre de cercetare și dezvoltare și societăți de desfacere a produselor.

Articolul anterior

Société Générale European Business Services are un nou director executiv

Articolul următor

Adrian Şulcă aduce României prima medalie de aur, la Jocurile Olimpice de Tineret

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share